Boudoir Fotoshoot

boudoir portret jonge vrouw met tegenlicht

Boudoir Fotoshoot

Een nieuwe manier om naar jezelf te kijken

Al jaren is boudoirfotografie een groot onderdeel van ons repertoire. De transformatie die vrouwen ondergaan is magisch. Het is verslavend, voor ons, én voor de vrouwen in onze studio. Je wilt dit een keer meemaken. Als je denkt dat het niet mogelijk is om mooie foto’s van jou te maken: guess again. Iedereen heeft zijn eigen vorm van mooi zijn. En dat is precies wat wij gaan vastleggen. 

Wij zijn groot voorstander van Age & Body Positivity. Je mooi voelen is voor iedereen, en van alle leeftijden. Ben jij jezelf kwijt geraakt in de afgelopen tijd: een boudoirshoot brengt je terug naar je essentie. 

Wij zeggen niet voor niets: boudoir is better than therapy.

GUN JEZELF DEZE BELEVING EN ONTDEK HOE MOOI JE BENT!

"In three words
changed my life"

You!

Een nieuwe manier om naar jezelf te kijken

Wij noemen onze boudoirexperiences: Fierce & Feminine. Krachtig en Vrouwelijk. Want dat zijn ze. Iedere vrouw heeft een prachtig vrouwelijke oerkracht in zich. Bij de één is die heel zacht en subtiel, bij de ander impressive en powerful.

Voor wie is de boudoirexperience?
Bij Xifotografie helpen we je om te connecten met de vrouw die je in je diepste kern bent. We vieren JOU: jouw lijf, jouw karakter en jouw leven. Jij bent uniek, en perfect zoals je bent. Leeftijd is onbelangrijk, en je hoeft al helemaal geen ervaring te hebben als model. Honderden vrouwen gingen je voor, en het is altijd een bijzonder mooie ervaring.

vrouw kijkt in spiegel boudoir fotoshoot

Boudoir Fotoshoot Stel

EEN PERFECTE MANIER OM ELKAAR TE (HER)VINDEN

Voor nieuwbakken stellen, en koppels die elkaar al járen kennen: een koppelboudoirshoot geeft een nieuwe dimensie aan je relatie. Wat maakt de ander bijzonder, waarom ben je voor elkaar gevallen, wat doet de ander waar je altijd om moet lachen? Zomaar wat vragen die voorbij kunnen komen vóór en tijdens jullie shoot die je normaal misschien niet zo snel met elkaar bespreekt. Want, (haven’t we all been there) je neemt je relatie soms iets te gemakkelijk voor lief.

Hoe leuk is het dan om elkaar weer opnieuw te ontdekken tijdens een fotoshoot? Jullie liefde voor elkaar spat van de foto’s en je geniet van het samenzijn. Even helemaal niks dan elkaar eens diep in de ogen kijken. Voel je vrij en geliefd: meer heb je niet nodig. Van dit moment kun je nog heel lang genieten, zeker als jullie ervoor kiezen om een wall-art te bestellen. Dagelijks herinnerd worden aan de bijzondere band tussen jou en je liefste: dat is toch te gek!

Beleef het samen

Boudoirexperiences zijn niet alleen voor individuals: we vinden het fantastisch als je je partner meeneemt voor een ervaring die jullie bindt en om te vieren dat jullie samen zijn. Ook vriendinnen zijn welkom. Vanwege de aandacht die we iedereen willen geven kunnen we max. 2 personen in een shoot boeken.

In een dag die helemaal om jou draait, met verwennerijen (haar- en make-up styling, lekker gezonde lunch en veel aandacht) brengen wij die mooie vrouw in jou naar boven. Wij willen jouw schoonheid, kracht en sensualiteit vieren. Welke leeftijd je ook hebt, want jouw verhaal mag verteld worden. Boudoirexperiences zijn niet zomaar een fotoshoot: je doet dit omdat je het verdient om gezien te worden. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Reviews

Sherrie Anoniem
27 April 2024
Een mooie, bijzondere en verrijkende ervaring. Dat is hoe ik de boudouirshoot bij Yolanda heb ervaren. Mega spannend vond ik het, maar Yolanda heeft de natuurlijke gave om je op je snel op je gemak te stellen. Ik werd warm ontvangen, met daarnaast ook veel humor en diepgang. Make-up en haar werden top gedaan door Madelon en Tess heeft haar best gedaan voor de korte video van de fotoshoot. Ik raad elke vrouw aan die twijfelt over een boudoirshoot, dit gewoon te doen! Later krijg je spijt. Hoe vaker ik naar de foto's kijk, hoe meer ik de mooie dingen van mezelf zie en anders naar mezelf ga kijken. Ook dat is spannend, maar zoveel waard!
Lisa Moolenaar
24 April 2024
Alweer ruim een half jaar geleden maar nog steeds elke dag trots dat ik dit gedaan heb. Waar ik in het begin onzeker over was, sloeg dit al heel snel om “Ik kan niks anders zeggen dan WAUW! Waar ik in het begin onzeker was over in lingerie poseren en geen maatje S hebben, hoe snel dit eigenlijk die dag omsloeg naar een gevoel van vrouwelijkheid! Dit gevoel heb ik nog steeds! Het is écht een boost voor je zelfvertrouwen! Wanneer je de beelden ziet, kan je alleen maar denken: ben ik dat?! En WOW! Zó super mooi! Ik kan het echt iedere vrouw aanraden!” Madelon tovert je om tot de beste versie van jezelf en tess, tjaa die kan je er zeker bij hebben wat een lieverds allemaal. Xxx lisa
Marlon
6 Maart 2024
Heb een superleuke fotoshoot gehad bij Yolanda👍Yolanda is heel professioneel en stelt je echt op je gemak. De foto's sprongen er gewoon uit. Precies wat ik verwacht had en zelfs beter. Aanrader dusssss👍👍👍
MG Marianda de Lange
16 December 2023
15 dec 2023 , This my day zo staat in mijn agenda als een ondertitel van boidoir . Ik ging neutraal naar Yolanda toe voor een shoot , werd warm ontvangen en leek wel een warme bad , Madelon was ook gearriveerd en heerlijk kletsen voel ik steeds meer thuis en werd omgetoverd in mooie en zelfsprekende volle vrouw .(was ik al 😄😍) Yolanda kan los gaan met mij erbij , ik had niet verwacht dat ik dit ging doen maar ik hebt het gedaan en nu voel ik meer trotsheid naar boven komen en ik zie me zelf terug naar de shoot wow IK MAG ER ZIJN ..super mooi lijf . Dames met maatje meer , voel alsjeblieft niet schuldig hoe je er uit ziet je bent prachtig, in je rondingen en volle vrolijkheid en dat doe ik ook . Ieder mens is uniek , ongeacht hoe ze eruit zien , je bent mooi , uniek en puur 😍
Sigrid Schoen
12 November 2023
Wat een fantastische ervaring om een boudoirfotoshoot te doen. Zeker bij Yolanda! Vanaf het eerste moment aan de telefoon een heel prettig contact. Tijdens de shoot mooie gesprekken gevoerd maar ook veel gelachen! Het resultaat is heel erg mooi geworden. Heel blij mee!
Patricia Moeskops
2 September 2023
De shoot overtrof al mijn verwachtingen! De sfeer was super fijn, persoonlijk en open. Daardoor was ik bij binnenkomst meteen op mijn gemak. Yolanda laat veel ruimte voor eigen ideeen maar samen kwamen we tot nog meer inspiratie voor de foto’s. Na afloop heb ik echt een boost gekregen, zeker nadat we de fotoselectie hadden gedaan. Kortom een ervaring die ik iedereen zou aanraden.
Ana Gloria Valdez Madrigal
27 Augustus 2023
It was an amazing experience! Yolanda and Nanda are very professional and talented, very sweet ladies. It is like you are with your girlfriends having fun! Thank you dear ladies for a day full of gorgeous energy and reminds me who I am when I felt lost. Love my pictures!
Marit de Wissel
13 Juni 2023
Een boudoir shoot is een cadeautje aan jezelf. Het klinkt misschien eng, zo'n shoot in lingerie, maar Yolanda stelt je op je gemak. Daarbij geeft ze tips hoe je het beste kan poseren, ziet kansen/mooie beelden zonder zich daarbij op te dringen of over jouw grenzen heen te gaan. Met zo'n fotograaf kan de shoot niet mislukken. Aansluitend ga je door de mooiste foto's heen (ik wist niet dat er in een ochtendje 42 mooiste foto's van mij te maken waren) en kies je de mooiste uit. Deze worden dan nog door Yolanda nabewerkt. Ik mag over 3 weken mijn foto's ophalen en kan haast niet wachten. Mocht je twijfelen of jij en jouw lijf wel geschikt is voor zoiets, zeg ik: Gewoon doen! Daar ga je geen spijt van krijgen.
Esther Snoeren
13 Maart 2023
Ik heb het gewoon gedaan, de boudior- schoot. Beetje onzeker ben ik erin gestapt. Met Yolanda een heel fijn telefonisch contact gehad wat ik kon verwachten. Ook om mij een beetje te leren kennen wat mijn beweegredenen waren om dit te doen. Voor mij, ik heb de afgelopen jaren heel veel meegemaakt en mijn zelfvertrouwen heeft hierdoor ook een flinke deuk opgelopen. Maar Yolanda verzekerde me dat ik een super leuke dag tegemoet zou gaan. Haren, make-up en mooie foto's om me weer een boost te geven. Vanaf het moment dat we elkaar in het echt zagen voelde het vertrouwt. Ik voelde me echt welkom en ook erg op mijn gemak. We hebben na de fotoschoot de foto's bekeken en ik moest wel even nog een keer kijken. Want dat was ik. Nu kijk ik op een andere manier naar mezelf. Ik ben prima zoals ik ben. Een vrouw met veel bagage maar zeker ben ik sterk. Zo blij dat ik het heb gedaan. Zo het zo weer doen! Bedankt Yolanda, ik kan niet wachten tot ik het resultaat kan zien!

Hoe werkt een Boudoir Fotoshoot?

01

Kennismaking
In ons eerste telefoongesprek (en daarna ook app- en mailcontacten) nemen we de tijd om je te leren kennen. Wat maakt jou krachtig, waar ga je van aan, wie is belangrijk in jouw leven? En de belangrijkste vraag: waarom mag jij trots op jezelf zijn? Vaak ligt het antwoord niet voor het oprapen, want we blijven nuchtere Hollanders. Maar voel maar eens waarom je eigenlijk freaking trots mag zijn op de vrouw die je bent. Wat zou het voor jou betekenen als je dat gevoel groot aan je muur hangt? (een stap nemen buiten je bekende paden betekent groei, en een boudoirshoot is een krachtige stap in jouw groei)

02

Visagie en Haarstyling
Madelon maakt je prachtig op. We houden het dicht bij jou: draag je nooit make-up? Dan zie je jezelf naturel terug in de spiegel. Houdt je juist van wat meer make-up? Laat het weten en Madelon haalt jouw mooiste versie naar boven.

03

Shoot
Daar gaan we dan! De studio in. Je pakt je setjes uit (ook hiervoor heb je een PDF met tips ontvangen) en we gaan aan de slag. We kijken naar je moodboard en halen er de meest krachtige poses uit die bij jou passen. Je hoeft niets te doen, alleen maar te voelen hoe fantastisch je bent. En maak je geen zorgen: het hoeft allemaal niet zo serieus: we lachen wat af tijdens de shoots.

04

Reveal
Je krijgt de kans om naar je eigen premiére te kijken op een groot wit doek. Het is bijzonder om jezelf eens van zo’n afstandje te bekijken, en je gaat verrast worden door je eigen spiegelbeeld. Uit deze beelden stellen we jouw unieke wall-art, kunstportrettenbox en/of album samen.

05

Jouw bestelling staat klaar
Het liefst hebben wij je in de studio om jouw producten op te komen halen. We drinken er een drankje op (wijn, bubbels, koffie of thee?) en dan kun je lekker thuis van je foto’s gaan genieten. Maak je er thuis ook een klein feestje van? Nodig je vriendinnen uit voor een lekkere borrel en laat eens zien wat voor stoers jij hebt gedaan. Het is inspirerend als mensen dit soort stappen durven te nemen.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over deze shoot, wil je meer informatie? Misschien staat het antwoord bij onze veel gestelde vragen, maar stuur gerust een bericht. 

De studio ligt op een klein bedrijventerrein vlakbij de tv-studio’s in Aalsmeer. Het adres is Burgemeester Hoffscholteweg 3-16 (vul ajb het HELE nummer in in je navigatie, mét de toevoeging na het streepje), 1431DN Aalsmeer. 

Voordat je bij ons een shoot boekt hebben we al kennis met elkaar gemaakt. Je bent bij ons langs geweest, of we hebben elkaar aan de telefoon gesproken. Tijdens dat gesprek leggen we je uit wat je kunt verwachten, en wat je nodig hebt voor een fotoshoot. Je krijgt ook nog een stijlgids met handige tips, dus je weet precies wat je in je tas kunt stoppen op de dag van jouw shoot.

Gun jij jezelf deze all-inclusieve zelfvertrouwenboost?

Dit is geen kant-en-klaar fotoshoot waarbij iedereen met dezelfde foto’s naar huis gaat. Wij bieden een op maat gemaakte beleving – inclusief professionele visagie en haarstyling – die volledig bij jou en je persoonlijkheid past. Je gaat jezelf zien zoals je nooit eerder hebt gezien.

Voordat je bij ons in de studio staat hebben wij elkaar al leren kennen en weten we wat wij voor jou kunnen betekenen. Je hebt een moodboard voorbereid, je weet wat je mee moet nemen, en je bent klaar voor jouw exclusieve shootbeleving. Je bent een dagdeel onze gast en we leggen je volledig in de watten. Het enige wat jou te doen staat is relaxen voor onze camera en genieten van alle aandacht die je krijgt. Na jouw shoot verzorgen wij een lichte lunch of snack, zodat wij ondertussen jouw reveal kunnen voorbereiden. Je gaat je meest fantastische zelf op het grote doek terugzien in onze mini-bioscoop. Deze superfijne shootbeleving is 395 euro, exclusief producten. 

Een digitale foto incl print (die eruitziet als een klein schilderij van jou) kost 250 euro, en luxe bewaarboxen zijn verkrijgbaar vanaf 1100. De meest fantastische manier om iedere dag aan jouw schoonheid te worden herinnerd is natuurlijk een wall-art. Die zijn verkrijgbaar vanaf 1200 euro. Wat je bestelt is helemaal aan jou. Jij verdient het allermooiste. Mooie luxe prints in een exclusieve foliobox en kunst aan de muur met jou in de hoofdrol.

De betaling voor de shoot zelf wordt in één keer voldaan, zo snel mogelijk na het boeken van jouw shoot. Wij houden de datum dan direct voor je vrij. De producten kun je in termijnen betalen.

Elke vrouw wil zich mooi voelen. En als er momenten zijn waarop je daarover twijfelt kan een boudoirshoot jou weer met beide benen op de grond zetten. Je gaat jezelf zó mooi vinden dat je trots rechtop gaat lopen. 

Een boudoirshoot gaat over goed in je vel zitten, je schoonheid omarmen en het herontdekken van je vrouwelijke kracht. 

Wij zijn er trots op dat vrouwen na lange tijd ons nog steeds berichten sturen dat ze na het zien van hun foto’s IEDERE keer weer terug kunnen pakken op dat krachtige gevoel wat ze na hun fotoshoot voelden. 

Dus als je af en toe een boost in zelfvertrouwen en zelfliefde kunt gebruiken: dan is een boudoirshoot zeker iets voor jou!

Jazeker, op het terrein kun je gratis – pal voor onze deur- parkeren. Zet je auto in één van de vakken die bij de studio horen, dan krijgen we geen ruzie met de buren 🙂

Wij vinden het gezellig als je maximaal één iemand extra meeneemt. Maar dan is het misschien nog leuker om diegene ook gelijk een shootbeleving te laten ervaren. Neem even contact op als dit je wens is.

Tijdens de reveal laten we jou zowel zwartwit als kleurenfoto’s zien. Je kunt kiezen welke foto je in kleur of juist zwartwit wilt hebben. Als je besloten hebt welke foto’s we voor je kunnen uitwerken gaan we daar direct mee aan de slag. Na betaling van de gehele bestelling (dus als je in termijnen betaalt: na de laatste betaling) krijg je jouw Fine-Art foto’s als kleine kunstwerken geleverd in een dikke passepartout. De meesten kiezen voor een luxe vegan lederen, of houten bewaarbox. Bij jouw box krijg je een USB of een speciale kaart waarop de kleine digitalen van de door jou bestelde foto’s staan. Je kunt kleine prints maken, en de foto’s op je telefoon of computer bewaren.

Prima toch? Op geen enkele van onze foto’s zie je een professioneel model. Het zijn allemaal mensen zoals jij en ik. Wij krijgen het voor elkaar om met iedereen prachtige beelden te maken. Met 20 jaar ervaring mag je dat wel van Yolanda verwachten. Voordat je op de foto gaat hebben we al kennis gemaakt, en op de dag van jouw shoot krijg je voldoende tijd om even te wennen. We drinken samen wat en daarna ga je de visagie in. De shoot zelf verloopt altijd heel ontspannen, en we lachen wat af. Dus je hoeft je helemaal niet druk te maken.
Supertof dat je bij ons een shoot wilt komen doen. We verwijzen je graag naar ons contactformulier waarop je kunt aangeven wat voor shoot je wilt ervaren. 
 
Daarna nemen we contact met je op, omdat we je graag willen leren kennen. In dat gesprek kun je aangeven wat je wensen zijn en kun je natuurlijk alle vragen stellen die je nog voor ons hebt. Wij zorgen er altijd voor dat je goed voorbereid bent op een shoot, en je krijgt van ons na je boeking een PDF met tips en de mogelijkheid om een eigen moodboard samen te stellen. Dit zorgt er altijd voor dat wij precies weten wat we voor jou kunnen betekenen, en dat JIJ tenslotte supertrots bent op het resultaat.

Jouw Boudoir fotoshoot boeken?

Heb je vragen of wil je direct jouw shoot boeken? 
Via het formulier op de contactpagina kun je ons een bericht sturen. 

Scroll naar boven

Gratis E-book Boudoirshoots

×
Hi,

Klik op onderstaand contact om je vraag te stellen

× Chat met ons