Jouw unieke fotokunst

Xifotografie maakt fotokunst wall art opdrachten op aanvraag

Kunstfoto vrouw met knot in haar

Fotokunst

OP AANVRAAG

Wij geloven dat jouw huis meer is dan alleen een verzameling muren en meubels. Het is een weerspiegeling van wie je bent, een verlengstuk van je persoonlijkheid en emoties. Daarom streven we ernaar om elke ruimte te transformeren met onze unieke fotokunstwerken.

Waarom genoegen nemen met een standaard portret aan de muur, wanneer je een echte kunstschat kunt bezitten? Bij Xifotografie begrijpen we dat de juiste kunst je huis tot leven kan brengen, en daarom gaan we verder dan alleen maar foto’s maken. We creëren kunstwerken die je raken, die een verhaal vertellen en die een blijvende indruk achterlaten.

Onze aanpak is eenvoudig maar krachtig: we gebruiken zo min mogelijk middelen om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken. Door de nadruk te leggen op emotie en gevoel, brengen we jouw unieke persoonlijkheid tot leven in elk kunstwerk dat we maken. Of het nu gaat om een intiem portret of een vriendengroepsportret, we streven ernaar om kunst te creëren die je hart raakt.

 

Aan de muur!

om dagelijks van te genieten

Fotokunst portretten horen natuurlijk groot aan de muur. Wij leveren superieure kwaliteit wall-art waar je levenslang van kunt genieten. In onze studio in Aalsmeer hebben we verschillende voorbeelden hangen die we je met alle plezier laten zien tijdens een kennismakingsprek. 

Waarom zou je genoegen nemen met een standaard portret, wanneer je een kunstwerk kunt hebben dat echt iets voor je betekent? Boek vandaag nog een kennismakingsgesprek en ontdek hoe we samen jouw huis kunnen transformeren met onze unieke fotokunst.

Puur Kunst

Soms krijg ik een vraag om een speciaal werk te maken. Een foto die iemand in een meubelwinkel heeft gezien bijvoorbeeld: een mooi portret, maar dan wil je dat met een geliefde op de foto, zodat het een persoonlijk en uniek kunstwerk word.  Of een groep vrienden die graag een vet portret willen laten maken aan een goed gevulde eettafel, met veel wijn en drinkgelach. Je wilt een portret van je kind met mooi zacht Rembrandtlicht, of een magazine-style foto van je beste-vriendinnengroep. You name it, wij denken graag met je mee om te kijken of het een haalbaar idee is. En anders verzinnen we vast iets beters samen.

Fotokunst op aanvraag start vanaf € 1500

Enkele voorbeelden

Unieke vrienden

Een unieke foto met je vriendengroep? Ik denk graag met jullie mee over de mogelijkheden en zorg ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Nieuwsgierig? Neem contact op als je meer informatie wilt.

Scroll naar boven