Fotoshoot Gezin

gezinsfotoshoot samen op het strand plezier

Gezins Fotoshoot

Een feest voor iedereen

Tijdens een gezinsshoot gaat het er altijd heel vrolijk aan toe. Voordat jullie in de studio zijn hebben wij eerst een kennismakingsgesprek waarbij we graag  alle gezinsleden wat beter leren kennen zodat we ieders unieke persoonlijkheid in de shoot tot uiting kunnen laten komen.

Wat kenmerkt jullie? Hoe is jullie dynamiek? Tijdens de fotoshoot leggen we vast wat jullie gezin uniek maakt. Wie is de grappenmaker, de serieuze, de lachebek, de stoere?

Wij zijn erin gespecialiseerd om in een overzichtelijke serie foto’s álles te vangen. 

In een ontspannen sfeer zorgen wij voor een gevarieerde fotoshoot en jullie hoeven alleen maar jezelf te zijn!

gezins-fotoshoot

Maak samen herinneringen

EEN BELEVING voor elk gezin

Als je terug kijkt door je vakantiefoto’s denk je toch altijd: waar is de tijd gebleven? Het gaat zo hard, je kinderen groeien zo snel op. Het is heerlijk om regelmatig je gezin vast te laten leggen door een professional. Je krijgt foto’s die je niet zelf voor elkaar krijgt bij je kinderen. Vreemde ogen dwingen, en dan ook nog eens op een hele leuke, vrolijke, en bijzonder ongedwongen manier.

Wist je dat je kinderen zich extra gezien voelen als je een fotoshoot met ze doet. Zeker voor onzekere pubers kan dit een enorme opsteker zijn. Wij laten ze zien dat ze perfect zijn, precies zoals ze zijn.

Een feestje voor iedereen!
Ik kijk uit naar jullie komst: ben benieuwd wie ik op de foto mag zetten en begrijp het volledig als je geen idee hebt wat je nou eigenlijk moet ‘doen’ op een foto. Ik help jullie met poses en zorg ervoor dat iedereen goed in beeld komt. Mijn missie is om je goed te laten voelen over jezelf. Niemand is geboren als fotomodel, en je bent goed zoals je bent. Een gezinsfotoshoot is geen statige gebeurtenis, maar een bijzondere beleving.

gezin fotoshoot moeder en zoon

De Gezins Fotoshoot

verschillende fases in beeld

Wat kun je verwachten?

  • Een kennismakingsgesprek waarbij ik graag meer over ieder gezinslid te weten kom
  • Een relaxte fotoshoot 
  • Een gezellige ervaring waarbij iedereen zich gezien voelt en alleen maar positieve vibes krijgt
  • Reveal in onze minibioscoop, met aansluitend de
  • Nabestelsessie om de mooiste foto’s als print na te bestellen (de digitale versie krijg je erbij!)
  • Een mini-album met de leukste foto’s (vanaf nabestellingen met 15 foto’s)

Investering: € 395 (dit is exclusief beelden, je kiest de mooiste tijdens de ontwerp- en bestelsessie. Wij ontwerpen hierbij ook luxe wall-art op maat) Voor shoots op lokatie geldt een toeslag.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over deze shoot, wil je meer informatie? Misschien staat het antwoord bij onze veel gestelde vragen, maar stuur gerust een bericht. 

De studio ligt op een klein bedrijventerrein vlakbij de tv-studio’s in Aalsmeer. Het adres is Burgemeester Hoffscholteweg 3-16 (vul ajb het HELE nummer in in je navigatie, mét de toevoeging na het streepje), 1431DN Aalsmeer. 

Voordat je bij ons een shoot boekt hebben we al kennis met elkaar gemaakt. Je bent bij ons langs geweest, of we hebben elkaar aan de telefoon gesproken. Tijdens dat gesprek leggen we je uit wat je kunt verwachten, en wat je nodig hebt voor een fotoshoot. Je krijgt ook nog een stijlgids met handige tips, dus je weet precies wat je in je tas kunt stoppen op de dag van jouw shoot.

Gun jij jezelf deze all-inclusieve zelfvertrouwenboost?

Dit is geen kant-en-klaar fotoshoot waarbij iedereen met dezelfde foto’s naar huis gaat. Wij bieden een op maat gemaakte beleving – inclusief professionele visagie en haarstyling – die volledig bij jou en je persoonlijkheid past. Je gaat jezelf zien zoals je nooit eerder hebt gezien.

Voordat je bij ons in de studio staat hebben wij elkaar al leren kennen en weten we wat wij voor jou kunnen betekenen. Je hebt een moodboard voorbereid, je weet wat je mee moet nemen, en je bent klaar voor jouw exclusieve shootbeleving. Je bent een dagdeel onze gast en we leggen je volledig in de watten. Het enige wat jou te doen staat is relaxen voor onze camera en genieten van alle aandacht die je krijgt. Na jouw shoot verzorgen wij een lichte lunch of snack, zodat wij ondertussen jouw reveal kunnen voorbereiden. Je gaat je meest fantastische zelf op het grote doek terugzien in onze mini-bioscoop. Deze superfijne shootbeleving is 395 euro, exclusief producten. 

Een digitale foto incl print (die eruitziet als een klein schilderij van jou) kost 250 euro, en luxe bewaarboxen zijn verkrijgbaar vanaf 1100. De meest fantastische manier om iedere dag aan jouw schoonheid te worden herinnerd is natuurlijk een wall-art. Die zijn verkrijgbaar vanaf 1200 euro. Wat je bestelt is helemaal aan jou. Jij verdient het allermooiste. Mooie luxe prints in een exclusieve foliobox en kunst aan de muur met jou in de hoofdrol.

De betaling voor de shoot zelf wordt in één keer voldaan, zo snel mogelijk na het boeken van jouw shoot. Wij houden de datum dan direct voor je vrij. De producten kun je in termijnen betalen.

Elke vrouw wil zich mooi voelen. En als er momenten zijn waarop je daarover twijfelt kan een boudoirshoot jou weer met beide benen op de grond zetten. Je gaat jezelf zó mooi vinden dat je trots rechtop gaat lopen. 

Een boudoirshoot gaat over goed in je vel zitten, je schoonheid omarmen en het herontdekken van je vrouwelijke kracht. 

Wij zijn er trots op dat vrouwen na lange tijd ons nog steeds berichten sturen dat ze na het zien van hun foto’s IEDERE keer weer terug kunnen pakken op dat krachtige gevoel wat ze na hun fotoshoot voelden. 

Dus als je af en toe een boost in zelfvertrouwen en zelfliefde kunt gebruiken: dan is een boudoirshoot zeker iets voor jou!

Jazeker, op het terrein kun je gratis – pal voor onze deur- parkeren. Zet je auto in één van de vakken die bij de studio horen, dan krijgen we geen ruzie met de buren 🙂

Wij vinden het gezellig als je maximaal één iemand extra meeneemt. Maar dan is het misschien nog leuker om diegene ook gelijk een shootbeleving te laten ervaren. Neem even contact op als dit je wens is.

Tijdens de reveal laten we jou zowel zwartwit als kleurenfoto’s zien. Je kunt kiezen welke foto je in kleur of juist zwartwit wilt hebben. Als je besloten hebt welke foto’s we voor je kunnen uitwerken gaan we daar direct mee aan de slag. Na betaling van de gehele bestelling (dus als je in termijnen betaalt: na de laatste betaling) krijg je jouw Fine-Art foto’s als kleine kunstwerken geleverd in een dikke passepartout. De meesten kiezen voor een luxe vegan lederen, of houten bewaarbox. Bij jouw box krijg je een USB of een speciale kaart waarop de kleine digitalen van de door jou bestelde foto’s staan. Je kunt kleine prints maken, en de foto’s op je telefoon of computer bewaren.

Prima toch? Op geen enkele van onze foto’s zie je een professioneel model. Het zijn allemaal mensen zoals jij en ik. Wij krijgen het voor elkaar om met iedereen prachtige beelden te maken. Met 20 jaar ervaring mag je dat wel van Yolanda verwachten. Voordat je op de foto gaat hebben we al kennis gemaakt, en op de dag van jouw shoot krijg je voldoende tijd om even te wennen. We drinken samen wat en daarna ga je de visagie in. De shoot zelf verloopt altijd heel ontspannen, en we lachen wat af. Dus je hoeft je helemaal niet druk te maken.
Supertof dat je bij ons een shoot wilt komen doen. We verwijzen je graag naar ons contactformulier waarop je kunt aangeven wat voor shoot je wilt ervaren. 
 
Daarna nemen we contact met je op, omdat we je graag willen leren kennen. In dat gesprek kun je aangeven wat je wensen zijn en kun je natuurlijk alle vragen stellen die je nog voor ons hebt. Wij zorgen er altijd voor dat je goed voorbereid bent op een shoot, en je krijgt van ons na je boeking een PDF met tips en de mogelijkheid om een eigen moodboard samen te stellen. Dit zorgt er altijd voor dat wij precies weten wat we voor jou kunnen betekenen, en dat JIJ tenslotte supertrots bent op het resultaat.

Jouw eigen shoot boeken?

Heb je vragen of wil je een fotoshoot boeken voor jouw gezin?

Scroll naar boven
×
Hi,

Klik op onderstaand contact om je vraag te stellen

× Chat met ons