Mannenportret

Mannenportret

Sterke portretten van jou

Of je nu beeld wilt voor gebruik op Linkedin of een zakelijke website, of omdat je enorm getraind hebt voor een mooi wasbordje en dat graag vastgelegd wil hebben: ook jij vindt het toch tof om goede foto’s van jezelf te hebben?

En terecht! Daarom bieden wij speciale shoots aan voor mannen. Je mag van ons best een beetje ijdel zijn.  Zenuwachtig zijn mag ook trouwens: we nemen aan dat je niet dagelijks voor de camera staat. Geen snelle shots, maar we nemen de tijd om jouw essentie te vangen. Je krijgt een lichte visagie (creme, beetje poeder om glans te voorkomen) en we stylen je haar zoals jij dat wilt. Maak je geen zorgen: je blijft jezelf, maar we maken je helemaal fotoklaar tijdens deze voorbereiding.

Natuurlijk houden we rekening met de wens waar jij je foto’s voor wilt gaan gebruiken, maar we maken daarnaast ook graag enkele out-of-the-box portretten met je. Alleen als je daar voor open staat natuurlijk. Heel donker, met beweging of zonder shirt. Altijd classy, nooit té onthullend, we houden het wel graag binnen de perken. Dít zijn vaak de portretten waar je het meest verbaasd over zult zijn. In positieve zin!

LinkedIn

ZAKELIJK PORTRET

Je wilt foto’s met een zakelijke uitstraling. Deze foto’s kun je gebruiken voor je Linkedin-pagina, maar ook voor artikelen die vanuit jouw naam of bedrijf zijn geschreven. Het is mogelijk om strakke portretten met een effen achtergrond te laten maken, maar ik denk ook graag met je mee om het beeld wat unieker te maken met props die op jouw werk van toepassing zijn.

Afgetraind

POWER AAN JE MUUR

Voor de man die zichzelf al tijden afbeult met een personal trainer of in de sportschool. Je lijf heeft flink resultaat geboekt en je bent trots op de spieren die zich aftekenen. We weten allemaal dat zoiets veel moeite kost, en het is dus helemaal niet gek als je dat op een mooie manier vastgelegd wil hebben. Je mag er ronduit trots op zijn! En wij leggen dat met veel plezier voor je vast. 

Wij vinden dat deze foto’s een mooie plek aan de muur verdienen en adviseren je graag over de mogelijkheden. Hoe vet is het als je straks dagelijks aan je strakke gespierde lijf wordt herinnerd en je daardoor steeds weer gemotiveerd voelt om het zo te houden!

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over deze shoot, wil je meer informatie? Misschien staat het antwoord bij onze veel gestelde vragen, maar stuur gerust een bericht. 

De studio ligt op een klein bedrijventerrein vlakbij de tv-studio’s in Aalsmeer. Het adres is Burgemeester Hoffscholteweg 3-16 (vul ajb het HELE nummer in in je navigatie, mét de toevoeging na het streepje), 1431DN Aalsmeer. 

Voordat je bij ons een shoot boekt hebben we al kennis met elkaar gemaakt. Je bent bij ons langs geweest, of we hebben elkaar aan de telefoon gesproken. Tijdens dat gesprek leggen we je uit wat je kunt verwachten, en wat je nodig hebt voor een fotoshoot. Je krijgt ook nog een stijlgids met handige tips, dus je weet precies wat je in je tas kunt stoppen op de dag van jouw shoot.

Gun jij jezelf deze all-inclusieve zelfvertrouwenboost?

Dit is geen kant-en-klaar fotoshoot waarbij iedereen met dezelfde foto’s naar huis gaat. Wij bieden een op maat gemaakte beleving – inclusief professionele visagie en haarstyling – die volledig bij jou en je persoonlijkheid past. Je gaat jezelf zien zoals je nooit eerder hebt gezien.

Voordat je bij ons in de studio staat hebben wij elkaar al leren kennen en weten we wat wij voor jou kunnen betekenen. Je hebt een moodboard voorbereid, je weet wat je mee moet nemen, en je bent klaar voor jouw exclusieve shootbeleving. Je bent een dagdeel onze gast en we leggen je volledig in de watten. Het enige wat jou te doen staat is relaxen voor onze camera en genieten van alle aandacht die je krijgt. Na jouw shoot verzorgen wij een lichte lunch of snack, zodat wij ondertussen jouw reveal kunnen voorbereiden. Je gaat je meest fantastische zelf op het grote doek terugzien in onze mini-bioscoop. Deze superfijne shootbeleving is 395 euro, exclusief producten. 

Een digitale foto incl print (die eruitziet als een klein schilderij van jou) kost 250 euro, en luxe bewaarboxen zijn verkrijgbaar vanaf 1100. De meest fantastische manier om iedere dag aan jouw schoonheid te worden herinnerd is natuurlijk een wall-art. Die zijn verkrijgbaar vanaf 1200 euro. Wat je bestelt is helemaal aan jou. Jij verdient het allermooiste. Mooie luxe prints in een exclusieve foliobox en kunst aan de muur met jou in de hoofdrol.

De betaling voor de shoot zelf wordt in één keer voldaan, zo snel mogelijk na het boeken van jouw shoot. Wij houden de datum dan direct voor je vrij. De producten kun je in termijnen betalen.

Elke vrouw wil zich mooi voelen. En als er momenten zijn waarop je daarover twijfelt kan een boudoirshoot jou weer met beide benen op de grond zetten. Je gaat jezelf zó mooi vinden dat je trots rechtop gaat lopen. 

Een boudoirshoot gaat over goed in je vel zitten, je schoonheid omarmen en het herontdekken van je vrouwelijke kracht. 

Wij zijn er trots op dat vrouwen na lange tijd ons nog steeds berichten sturen dat ze na het zien van hun foto’s IEDERE keer weer terug kunnen pakken op dat krachtige gevoel wat ze na hun fotoshoot voelden. 

Dus als je af en toe een boost in zelfvertrouwen en zelfliefde kunt gebruiken: dan is een boudoirshoot zeker iets voor jou!

Jazeker, op het terrein kun je gratis – pal voor onze deur- parkeren. Zet je auto in één van de vakken die bij de studio horen, dan krijgen we geen ruzie met de buren 🙂

Wij vinden het gezellig als je maximaal één iemand extra meeneemt. Maar dan is het misschien nog leuker om diegene ook gelijk een shootbeleving te laten ervaren. Neem even contact op als dit je wens is.

Tijdens de reveal laten we jou zowel zwartwit als kleurenfoto’s zien. Je kunt kiezen welke foto je in kleur of juist zwartwit wilt hebben. Als je besloten hebt welke foto’s we voor je kunnen uitwerken gaan we daar direct mee aan de slag. Na betaling van de gehele bestelling (dus als je in termijnen betaalt: na de laatste betaling) krijg je jouw Fine-Art foto’s als kleine kunstwerken geleverd in een dikke passepartout. De meesten kiezen voor een luxe vegan lederen, of houten bewaarbox. Bij jouw box krijg je een USB of een speciale kaart waarop de kleine digitalen van de door jou bestelde foto’s staan. Je kunt kleine prints maken, en de foto’s op je telefoon of computer bewaren.

Prima toch? Op geen enkele van onze foto’s zie je een professioneel model. Het zijn allemaal mensen zoals jij en ik. Wij krijgen het voor elkaar om met iedereen prachtige beelden te maken. Met 20 jaar ervaring mag je dat wel van Yolanda verwachten. Voordat je op de foto gaat hebben we al kennis gemaakt, en op de dag van jouw shoot krijg je voldoende tijd om even te wennen. We drinken samen wat en daarna ga je de visagie in. De shoot zelf verloopt altijd heel ontspannen, en we lachen wat af. Dus je hoeft je helemaal niet druk te maken.
Supertof dat je bij ons een shoot wilt komen doen. We verwijzen je graag naar ons contactformulier waarop je kunt aangeven wat voor shoot je wilt ervaren. 
 
Daarna nemen we contact met je op, omdat we je graag willen leren kennen. In dat gesprek kun je aangeven wat je wensen zijn en kun je natuurlijk alle vragen stellen die je nog voor ons hebt. Wij zorgen er altijd voor dat je goed voorbereid bent op een shoot, en je krijgt van ons na je boeking een PDF met tips en de mogelijkheid om een eigen moodboard samen te stellen. Dit zorgt er altijd voor dat wij precies weten wat we voor jou kunnen betekenen, en dat JIJ tenslotte supertrots bent op het resultaat.

Jouw eigen shoot boeken?

Een unieke foto met je vriendengroep? Ik denk graag met jullie mee over de mogelijkheden en zorg ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Nieuwsgierig? Neem contact op als je meer informatie wilt.

Scroll naar boven