Moeder & Dochter Fotoshoot

moeder en dochter fotoshoot back to back

Moeder & Dochter Fotoshoot

ZIJN JULLIE KLAAR VOOR DEZE GEZELLIGE, RELAXTE, EMPOWERENDE ERVARING?

 

Deze fotoshoot is voor moeders en dochters in alle leeftijden. Moeders van 80 met dochters van 50, moeders van 40 met dochters van 12 jaar oud en álles daar tussenin.

Hoe is jullie band? Is het een vanzelfsprekende verbinding die jullie hebben? Zo’n twee-handen-op-één-buik gevoel? Of loopt het juist soms wat stroef, vinden jullie elkaar niet altijd? Hoe je het ook wendt of keert, de band tussen moeders en dochters is er één uit duizenden. Je dochter heb je niet voor altijd in huis, en je moeder heb je niet voor altijd in je leven.

Met onze moeder&dochter fotoshoot beleving leggen wij jullie verbinding vast in een vrolijke sfeer. Deze fotoshoot wordt een herinnering waar jullie met veel plezier op terug kunnen kijken, en de foto’s worden naarmate de tijd verstrijkt alleen maar waardevoller.

Wacht niet op het juiste moment, maar pak het moment, en maak het perfect.

Generaties

een dag om nooit meer te vergeten. mooie gesprekken in een vrolijke sfeer, tijdens een ontspannen fotoshoot. samen maken we herinneringen voor altijd ❤︎❤︎❤︎

Voorbereiden

Wat gaan we precies doen?

Hoe gaat een shoot in zijn werk?
Je hoeft geen modellenervaring te hebben, geen bepaalde kledingmaat, en je mág zenuwachtig zijn. Wij gaan jullie laten zien en voelen dat jullie perfect zijn, precies zoals jullie nu zijn.

Van tevoren krijg je van ons de mogelijkheid om een moodboard samen te stellen. Dit hebben we makkelijk gemaakt: je hoeft alleen maar de mooiste beelden uit ons Pinterestbord te kiezen.

Samen overleggen we wat jullie het beste mee kunnen nemen aan kleding. Ook ontvang je een PDF met tips voor de voorbereiding van jullie shoot. Vaak raden wij een donkere kledingset aan, en een lichte. Maar een kleurrijke set kan ook prachtig staan: we bespreken het vooraf. 

Op de dag van de shoot staat een professionele visagiste voor jullie klaar om je op te maken. Ze weet precies hoe ze een look creëert die prachtig overkomt op foto’s en ze stylet direct je haar. Van out-of-bed-look naar beauty-model in een klein uurtje tijd. Je gaat je mooi voelen en wij vinden het leuk om jullie te zien stralen!

MOOI IS VAN ALLE LEEFTIJDEN

moeder en dochter fotoshoot liefde samen

Doe je mee?

DIT KUN JE VERWACHTEN:

Fotoshoot beleving

  • Een uitgebreid kennismakingsgesprek
  • Stel jullie moodboard samen uit ons Pinterestbord (en ja: we maken ook individuele portretten van jullie. Iedereen krijgt haar 1-op-1 moment) 
  • Professionele visagie en haarstyling 
  • Koffie/thee en een lichte lunch
  • De relaxte fotoshoot (ca 1 – 1,5 uur)
  • Aansluitend verzorgen wij een bijzondere reveal in onze mini-bioscoop. Jullie krijgen de mooiste foto’s direct te zien!
  • Maak je keuze uit deze portretten en beslis welke in jouw fotobox en/of wall-art komen.
  • Jullie fotobox staat na ca. 2 tot 3 weken klaar om opgehaald te worden

Deze fotosessie is te boeken vanaf € 450. Dit is inclusief visagie en haarstyling. 

Klaar om te stralen?

Dan staat je nog maar één ding te doen!

Verstuur jouw aanvraag via het boekingsformulier.

Dan maken we een afspraak  en dan kunnen we ons op de shoot gaan verheugen. We kijken er enorm naar uit om jullie in het zonnetje te zetten. TOT SNEL!

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over deze shoot, wil je meer informatie? Misschien staat het antwoord bij onze veel gestelde vragen, maar stuur gerust een bericht. 

De studio ligt op een klein bedrijventerrein vlakbij de tv-studio’s in Aalsmeer. Het adres is Burgemeester Hoffscholteweg 3-16 (vul ajb het HELE nummer in in je navigatie, mét de toevoeging na het streepje), 1431DN Aalsmeer. 

Voordat je bij ons een shoot boekt hebben we al kennis met elkaar gemaakt. Je bent bij ons langs geweest, of we hebben elkaar aan de telefoon gesproken. Tijdens dat gesprek leggen we je uit wat je kunt verwachten, en wat je nodig hebt voor een fotoshoot. Je krijgt ook nog een stijlgids met handige tips, dus je weet precies wat je in je tas kunt stoppen op de dag van jouw shoot.

Gun jij jezelf deze all-inclusieve zelfvertrouwenboost?

Dit is geen kant-en-klaar fotoshoot waarbij iedereen met dezelfde foto’s naar huis gaat. Wij bieden een op maat gemaakte beleving – inclusief professionele visagie en haarstyling – die volledig bij jou en je persoonlijkheid past. Je gaat jezelf zien zoals je nooit eerder hebt gezien.

Voordat je bij ons in de studio staat hebben wij elkaar al leren kennen en weten we wat wij voor jou kunnen betekenen. Je hebt een moodboard voorbereid, je weet wat je mee moet nemen, en je bent klaar voor jouw exclusieve shootbeleving. Je bent een dagdeel onze gast en we leggen je volledig in de watten. Het enige wat jou te doen staat is relaxen voor onze camera en genieten van alle aandacht die je krijgt. Na jouw shoot verzorgen wij een lichte lunch of snack, zodat wij ondertussen jouw reveal kunnen voorbereiden. Je gaat je meest fantastische zelf op het grote doek terugzien in onze mini-bioscoop. Deze superfijne shootbeleving is 395 euro, exclusief producten. 

Een digitale foto incl print (die eruitziet als een klein schilderij van jou) kost 250 euro, en luxe bewaarboxen zijn verkrijgbaar vanaf 1100. De meest fantastische manier om iedere dag aan jouw schoonheid te worden herinnerd is natuurlijk een wall-art. Die zijn verkrijgbaar vanaf 1200 euro. Wat je bestelt is helemaal aan jou. Jij verdient het allermooiste. Mooie luxe prints in een exclusieve foliobox en kunst aan de muur met jou in de hoofdrol.

De betaling voor de shoot zelf wordt in één keer voldaan, zo snel mogelijk na het boeken van jouw shoot. Wij houden de datum dan direct voor je vrij. De producten kun je in termijnen betalen.

Elke vrouw wil zich mooi voelen. En als er momenten zijn waarop je daarover twijfelt kan een boudoirshoot jou weer met beide benen op de grond zetten. Je gaat jezelf zó mooi vinden dat je trots rechtop gaat lopen. 

Een boudoirshoot gaat over goed in je vel zitten, je schoonheid omarmen en het herontdekken van je vrouwelijke kracht. 

Wij zijn er trots op dat vrouwen na lange tijd ons nog steeds berichten sturen dat ze na het zien van hun foto’s IEDERE keer weer terug kunnen pakken op dat krachtige gevoel wat ze na hun fotoshoot voelden. 

Dus als je af en toe een boost in zelfvertrouwen en zelfliefde kunt gebruiken: dan is een boudoirshoot zeker iets voor jou!

Jazeker, op het terrein kun je gratis – pal voor onze deur- parkeren. Zet je auto in één van de vakken die bij de studio horen, dan krijgen we geen ruzie met de buren 🙂

Wij vinden het gezellig als je maximaal één iemand extra meeneemt. Maar dan is het misschien nog leuker om diegene ook gelijk een shootbeleving te laten ervaren. Neem even contact op als dit je wens is.

Tijdens de reveal laten we jou zowel zwartwit als kleurenfoto’s zien. Je kunt kiezen welke foto je in kleur of juist zwartwit wilt hebben. Als je besloten hebt welke foto’s we voor je kunnen uitwerken gaan we daar direct mee aan de slag. Na betaling van de gehele bestelling (dus als je in termijnen betaalt: na de laatste betaling) krijg je jouw Fine-Art foto’s als kleine kunstwerken geleverd in een dikke passepartout. De meesten kiezen voor een luxe vegan lederen, of houten bewaarbox. Bij jouw box krijg je een USB of een speciale kaart waarop de kleine digitalen van de door jou bestelde foto’s staan. Je kunt kleine prints maken, en de foto’s op je telefoon of computer bewaren.

Prima toch? Op geen enkele van onze foto’s zie je een professioneel model. Het zijn allemaal mensen zoals jij en ik. Wij krijgen het voor elkaar om met iedereen prachtige beelden te maken. Met 20 jaar ervaring mag je dat wel van Yolanda verwachten. Voordat je op de foto gaat hebben we al kennis gemaakt, en op de dag van jouw shoot krijg je voldoende tijd om even te wennen. We drinken samen wat en daarna ga je de visagie in. De shoot zelf verloopt altijd heel ontspannen, en we lachen wat af. Dus je hoeft je helemaal niet druk te maken.
Supertof dat je bij ons een shoot wilt komen doen. We verwijzen je graag naar ons contactformulier waarop je kunt aangeven wat voor shoot je wilt ervaren. 
 
Daarna nemen we contact met je op, omdat we je graag willen leren kennen. In dat gesprek kun je aangeven wat je wensen zijn en kun je natuurlijk alle vragen stellen die je nog voor ons hebt. Wij zorgen er altijd voor dat je goed voorbereid bent op een shoot, en je krijgt van ons na je boeking een PDF met tips en de mogelijkheid om een eigen moodboard samen te stellen. Dit zorgt er altijd voor dat wij precies weten wat we voor jou kunnen betekenen, en dat JIJ tenslotte supertrots bent op het resultaat.

Jouw eigen Moeder & Dochter fotoshoot boeken?

Heb je een vraag, wil je informatie over de mogelijkheden of zoek je een fotograaf voor speciale opdracht in een prachtige studio?

Scroll naar boven
×
Hi,

Klik op onderstaand contact om je vraag te stellen

× Chat met ons