De Tas Vol Geheimen: Wat vrouwen meenemen naar een Boudoirshoot

Oké, laten we eerlijk zijn: elke vrouw die zich voorbereidt op een boudoirshoot heeft haar ‘dingetjes’. Of het nu je eerste keer is of je al eerder voor de camera hebt gestaan, er zijn altijd een paar onverwachte items die in je tas belanden. Natuurlijk, je hebt de basics—lingerie, kousen, misschien een paar killer heels. Maar we weten allemaal dat er altijd die speciale dingen zijn die je stiekem meeneemt. Dus wat zijn die geheime wapens waar geen enkele vrouw zonder kan? Laten we eens een kijkje nemen in de tas vol geheimen!

1. Het ‘Just-in-Case’ Ondergoed
Je hebt de perfecte setjes lingerie uitgezocht—denk kanten bh’s, sexy slips en misschien zelfs een jarretelgordel. Maar dan stop je toch dat comfy onderbroekje in je tas. Je weet wel, die zachte, onzichtbare slip die eigenlijk bedoeld is voor een dag op de bank. “Voor het geval dat,” vertel je jezelf. In werkelijkheid is het waarschijnlijk gewoon je veiligheidsdeken. Geen zorgen, we hebben allemaal die ene favoriet die ons een beetje extra zelfvertrouwen geeft.

2. Een Snack (of Twee… of Drie)
Je zal niet de eerste vrouw zijn die een zakje nootjes of een ontbijtkoek uit haar tas tovert. Dat shot van jou, liggend op het bed, met die perfecte blik in je ogen? Ja, dat kost energie. En daar kun je wel een snackje bij gebruiken. Maar maak je geen zorgen: in de studio hebben wij meer dan genoeg te snacken voor jouw trek. Na de shoot leggen we je lekker in de watten met een lichte lunch, en we hebben altijd wat lekkers bij de koffie in huis. 

3. De Geluksbrenger
Sommige vrouwen nemen een heel specifiek item mee waarvan niemand weet dat het in hun tas zit—hun geluksbrenger. Misschien is het een klein kettinkje van je oma, een ring die je altijd geluk brengt, of het overhemd van je liefste. Of je het nu aan hebt of gewoon bij je hebt voor dat beetje extra zekerheid, die kleine geluksbrenger maakt je dag compleet.

4. De Juiste Kleur Nagellak
Je handen zullen in close-up in beeld komen. Dus wat doe je? Je gooit last-minute dat potje lak in je tas. Natuurlijk heb je je nagels al mooi verzorgd voor de shoot, maar er is altijd die kans dat je nét je nagels beschadigt. En dat gebeurt altijd als je er niet op zit te wachten.

5. De ‘Na de Shoot’ Outfit
En dan is er nog de outfit voor na de shoot. Misschien heb je net twee uur geposeerd in lingerie en hakken, en het enige waar je aan kunt denken is: “Waar is mijn oversized trui en comfy broek?” En hoewel niemand je veroordeelt omdat je je totaal wilt ontspannen, stop je ook nog die leuke blouse in je tas. Je weet het nooit—misschien voel je je zo geweldig na de shoot dat je meteen besluit uit eten te gaan.

Het Belangrijkste Item? Jijzelf!
Uiteindelijk is het belangrijkste wat je meeneemt naar je boudoirshoot natuurlijk… jij! Jouw prachtige zelf, met al je zenuwen, opwinding en zelfvertrouwen. Die geheime items in je tas zijn gewoon de finishing touch. Het echte geheim van een geweldige shoot? Jij, helemaal op je gemak, stralend als nooit tevoren.

Dus, pak die tas vol geheimen en wees klaar om te stralen. En een tip van Flip: reserveer maar vast dat leuke tafeltje in je favoriete restaurant, want daar heb jij zin in na vandaag!

Scroll naar boven
×
Hi,

Klik op onderstaand contact om je vraag te stellen

× Chat met ons