Boudoirfotografie: onze populairste shoots. maar wat is het nou precies?

Een boudoirshoot is een classy shoot waarbij we jou vieren. Je sensualiteit en – vrouwelijke – vormen zijn de basis voor een serie foto’s waar je zelf van onder de indruk zult zijn.

Een ‘boudoir’ was in de 18e eeuw een vertrek dat dienst deed als kleed- en wasruimte voor de vrouw des huizes. Het was vaak een met smaak ingerichte kamer waar de vrouw zich even terug kon trekken. De term boudoirfotografie komt daar vandaan. Het is bij ons een shoot waarbij je op je mooist (in a natural way) wordt opgemaakt. Je haar wordt gestyled en tijdens de shoot leggen we je vast in je mooiste kleding en lingerie.

Maar eigenlijk het is veel meer dan dat. In de jaren dat wij deze shoots aanbieden is het ons opgevallen dat vrouwen er standaard een enorme zelfvertrouwenboost door krijgen. En hoe heerlijk is het als je het gevoel hebt dat je de wereld aankunt. Je staat ’s morgens op, kijkt in de spiegel, en je voelt je de leukste vrouw op aarde. Iedere dag weer. Het klinkt misschien vreemd als je nog nooit zo’n shoot hebt gedaan, maar wij hebben nu zo vaak grote resultaten gezien in de levens van de vrouwen die een boudoirshoot gedaan hebben dat we durven zeggen dat de shoot je leven in positieve zin verandert. En dat alleen maar door de realisatie dat ook JIJ het waard bent om jezelf op de eerste plek te zetten. Vaak hoef je het alleen zelf nog maar te zien. En dat is precies wat er gebeurt na zo’n shoot: je gaat jezelf door andere ogen zien. En wij weten inmiddels: dat is ALTIJD mooier dan je van tevoren kunt bedenken.

Aan een shoot gaat de nodige voorbereiding vooraf. We willen weten hoe je in het leven staat. Wat jouw verhaal is en op welke manier we jou dezelfde boost kunnen geven. We houden van diepgang en hebben oprechte interesse in jou. Jouw levensverhaal geeft de foto’s onschatbare waarde. Je staat op het punt om jezelf te ontdekken op een manier die je nog niet kende. Doordat we je meenemen in de mogelijkheden van boudoirfotografie krijg je een idee van de beelden die het beste bij jouw persoonlijkheid passen. Je maakt een moodboard en we adviseren je welke kleding en lingerie daar het beste bij past.

We vieren jouw vrouwelijkheid, jouw sensualiteit. En dat binnen de grenzen die bij jou passen. We hebben een feilloos gevoel ontwikkeld voor welke beelden het mooist zijn bij jouw persoonlijkheid. Je hebt er zelf een basis voor gelegd in het moodboard, en tijdens de shoot ontstaat er nieuw beeld. Uniek beeld: van jou, als de mooie vrouw die je van nature bent. Je innerlijke criticus wordt stiller, en houdt helemaal zijn mond als je je foto’s na de shoot in onze bioscoop terugziet.

Omdat het superfijn is om dit gevoel nog heel lang vast te houden vinden wij het helemaal geweldig als vrouwen een prachtige wall-art ophangen met foto’s van hun shoot. In de slaapkamer, of soms in de woonkamer. Wij houden van een tikje mysterie: want van wie zijn die mooie rug en billen op die grote foto boven het dressoir?….

We concentreren ons met boudoirshoots voornamelijk op vrouwen en koppels, maar deze shoots zijn ook zeker geschikt voor mannen. Eigenlijk voor iedereen die de liefde voor zichzelf, of de liefde voor/met een ander wil vieren. We kunnen niet wachten om ook jou te laten zien dat je een prachtig mens bent.

Scroll naar boven
×
Hi,

Klik op onderstaand contact om je vraag te stellen

× Chat met ons