Alles zit al in je,
wij laten het je zien!

Lees meer over Boudoirshoots Moeder & Dochter Mannenportret Gezin Fotokunst ROCK YOUR AGE

Een fotoshoot is niet alleen heel erg leuk om te doen, het levert je ook nog een boost aan zelfvertrouwen op. Dit geldt voor alle leeftijden, man of vrouw, en of je nu tevreden bent met je uiterlijk of niet. Wij laten je zien dat je prachtig bent. Precies perfect zoals je bent. Je gaat een relaxte, gezellige shoot bij ons beleven. Van tevoren lijkt het misschien spannend, maar bij ons gaat iedereen met een vrolijke lach de deur weer uit. We kijken er al naar uit om jou ook vast te leggen op een manier waarop je trots op jezelf gaat zijn

Boudoir

GUN JEZELF EEN ONVERGETELIJKE DAG​

Je voelt dat je het waard bent om in de schijnwerpers van je eigen leven te staan. Dát gevoel: dat is wat een boudoirshoot met je doet. Het is zo krachtig om pure portretten van jezelf terug te zien. 

Je loopt op wolken, want WAUW, er is maar één jij op deze wereld, en je bent trots op wie jij bent en je weet dat je mooi bent. Het mooiste compliment dat wij regelmatig horen over onze shoots is dat vrouwen zichzelf voor het eerst van hun leven écht mooi vinden. 

Met dat gevoel kan jij de wereld aan.

Mannenportret

ZAKELIJK / LINKEDIN / BUSINESS / POWER

Of je nu zakelijke LinkedIn foto’s nodig hebt of je afgetrainde lijf vast wilt leggen? Je bent bij mij in goede handen. Ik begrijp dat het geen alledaagse kost is om voor een camera te staan, en ik snap dat je onzeker kunt zijn over jezelf.  Ik coach je op een prettige manier door jouw shoot, en het onwennige gevoel zal snel verdwenen zijn. Jouw zakelijke profielfoto’s: je mag er trots op zijn! You did it!

Ik neem altijd ruim de tijd om een serie foto’s van je te maken. Afhankelijk van het doel en jouw wensen werken we met verschillende achtergronden en props (laptop, kop koffie, telefoon etc) We maken een gevarieerde serie individuele portretten waar jij de mooiste foto’s uit mag kiezen, of je neemt ze allemaal!

Gezin

EEN FEESTJE VOOR HET HELE GeZIN

Een heel gezellig gezinsuitje met eeuwige herinneringen als doel. Tijdens een gezinsshoot gaat het er altijd heel vrolijk aan toe. 

Jullie zijn anderhalf uur in de studio (of op een toffe lokatie) en we lachen heel wat af. Het resultaat is een serie foto’s waar je met veel plezier op terug kan kijken. Iedereen komt aan bod en elke combinatie leggen we vast. 

In een ontspannen sfeer zorg ik voor een gevarieerde fotoshoot en jullie hoeven alleen maar jezelf te zijn!

Fotokunst in opdracht

KUNSTFOTOGRAFIE / FINE ART PORTRETTEN

Soms zie je bij iemand anders een schitterende foto aan de muur. Of je loopt bij een meubelzaak en je ziet fotokunst die indruk op je maakt. Alleen: er staan onbekende mensen op de plaat.

En het is toch veel leuker om kunst van JEZELF of jouw liefsten aan de muur te hebben?

Wij maken heel graag bijzondere kunstportretten in opdracht. Met bijzonder licht, speciale props of op een speciale lokatie. We denken graag met je mee.

Rock Your Age

IN 2024 FOTOGRAFEER IK 40 VROUWEN VOOR DEZE CAMPAGNE EN IK ZOU HET FANTASTISCH VINDEN ALS JIJ EEN VAN DE DEELNEMERS BENT.

Voor deze campagne zoeken wij 40 vrouwen (van 25 jaar en ouder) om deel uit te maken van deze ROCK YOUR AGE campagne. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit, en dat je dat aan alle kanten uitstraalt. De jaren staan je goed, no matter what age you are!

Laten we connecten en dan bepalen we samen hoe we jouw ROCK YOUR AGE shoot gaan vormgeven.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over deze shoot, wil je meer informatie? Misschien staat het antwoord bij onze veel gestelde vragen, maar stuur gerust een bericht. 

De studio ligt op een klein bedrijventerrein vlakbij de tv-studio’s in Aalsmeer. Het adres is Burgemeester Hoffscholteweg 3-16 (vul ajb het HELE nummer in in je navigatie, mét de toevoeging na het streepje), 1431DN Aalsmeer. 

Voordat je bij ons een shoot boekt hebben we al kennis met elkaar gemaakt. Je bent bij ons langs geweest, of we hebben elkaar aan de telefoon gesproken. Tijdens dat gesprek leggen we je uit wat je kunt verwachten, en wat je nodig hebt voor een fotoshoot. Je krijgt ook nog een stijlgids met handige tips, dus je weet precies wat je in je tas kunt stoppen op de dag van jouw shoot.

Gun jij jezelf deze all-inclusieve zelfvertrouwenboost?

Dit is geen kant-en-klaar fotoshoot waarbij iedereen met dezelfde foto’s naar huis gaat. Wij bieden een op maat gemaakte beleving – inclusief professionele visagie en haarstyling – die volledig bij jou en je persoonlijkheid past. Je gaat jezelf zien zoals je nooit eerder hebt gezien.

Voordat je bij ons in de studio staat hebben wij elkaar al leren kennen en weten we wat wij voor jou kunnen betekenen. Je hebt een moodboard voorbereid, je weet wat je mee moet nemen, en je bent klaar voor jouw exclusieve shootbeleving. Je bent een dagdeel onze gast en we leggen je volledig in de watten. Het enige wat jou te doen staat is relaxen voor onze camera en genieten van alle aandacht die je krijgt. Na jouw shoot verzorgen wij een lichte lunch of snack, zodat wij ondertussen jouw reveal kunnen voorbereiden. Je gaat je meest fantastische zelf op het grote doek terugzien in onze mini-bioscoop. Deze superfijne shootbeleving is 395 euro, exclusief producten. 

Een digitale foto incl print (die eruitziet als een klein schilderij van jou) kost 250 euro, en luxe bewaarboxen zijn verkrijgbaar vanaf 1100. De meest fantastische manier om iedere dag aan jouw schoonheid te worden herinnerd is natuurlijk een wall-art. Die zijn verkrijgbaar vanaf 1200 euro. Wat je bestelt is helemaal aan jou. Jij verdient het allermooiste. Mooie luxe prints in een exclusieve foliobox en kunst aan de muur met jou in de hoofdrol.

De betaling voor de shoot zelf wordt in één keer voldaan, zo snel mogelijk na het boeken van jouw shoot. Wij houden de datum dan direct voor je vrij. De producten kun je in termijnen betalen.

Elke vrouw wil zich mooi voelen. En als er momenten zijn waarop je daarover twijfelt kan een boudoirshoot jou weer met beide benen op de grond zetten. Je gaat jezelf zó mooi vinden dat je trots rechtop gaat lopen. 

Een boudoirshoot gaat over goed in je vel zitten, je schoonheid omarmen en het herontdekken van je vrouwelijke kracht. 

Wij zijn er trots op dat vrouwen na lange tijd ons nog steeds berichten sturen dat ze na het zien van hun foto’s IEDERE keer weer terug kunnen pakken op dat krachtige gevoel wat ze na hun fotoshoot voelden. 

Dus als je af en toe een boost in zelfvertrouwen en zelfliefde kunt gebruiken: dan is een boudoirshoot zeker iets voor jou!

Jazeker, op het terrein kun je gratis – pal voor onze deur- parkeren. Zet je auto in één van de vakken die bij de studio horen, dan krijgen we geen ruzie met de buren 🙂

Wij vinden het gezellig als je maximaal één iemand extra meeneemt. Maar dan is het misschien nog leuker om diegene ook gelijk een shootbeleving te laten ervaren. Neem even contact op als dit je wens is.

Tijdens de reveal laten we jou zowel zwartwit als kleurenfoto’s zien. Je kunt kiezen welke foto je in kleur of juist zwartwit wilt hebben. Als je besloten hebt welke foto’s we voor je kunnen uitwerken gaan we daar direct mee aan de slag. Na betaling van de gehele bestelling (dus als je in termijnen betaalt: na de laatste betaling) krijg je jouw Fine-Art foto’s als kleine kunstwerken geleverd in een dikke passepartout. De meesten kiezen voor een luxe vegan lederen, of houten bewaarbox. Bij jouw box krijg je een USB of een speciale kaart waarop de kleine digitalen van de door jou bestelde foto’s staan. Je kunt kleine prints maken, en de foto’s op je telefoon of computer bewaren.

Prima toch? Op geen enkele van onze foto’s zie je een professioneel model. Het zijn allemaal mensen zoals jij en ik. Wij krijgen het voor elkaar om met iedereen prachtige beelden te maken. Met 20 jaar ervaring mag je dat wel van Yolanda verwachten. Voordat je op de foto gaat hebben we al kennis gemaakt, en op de dag van jouw shoot krijg je voldoende tijd om even te wennen. We drinken samen wat en daarna ga je de visagie in. De shoot zelf verloopt altijd heel ontspannen, en we lachen wat af. Dus je hoeft je helemaal niet druk te maken.
Supertof dat je bij ons een shoot wilt komen doen. We verwijzen je graag naar ons contactformulier waarop je kunt aangeven wat voor shoot je wilt ervaren. 
 
Daarna nemen we contact met je op, omdat we je graag willen leren kennen. In dat gesprek kun je aangeven wat je wensen zijn en kun je natuurlijk alle vragen stellen die je nog voor ons hebt. Wij zorgen er altijd voor dat je goed voorbereid bent op een shoot, en je krijgt van ons na je boeking een PDF met tips en de mogelijkheid om een eigen moodboard samen te stellen. Dit zorgt er altijd voor dat wij precies weten wat we voor jou kunnen betekenen, en dat JIJ tenslotte supertrots bent op het resultaat.

Direct boeken?

Ik zet je graag op de foto! Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt voor de camera zodat je foto’s krijgt waar je trots op kunt zijn! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op zodat we een fotoshoot kunnen plannen.

Scroll naar boven