Ontdek het Xifotografie dreamteam: Yolanda Tess Madelon
Wij zijn er voor jou. Alles zit al in je, wij laten het je zien!

Het Team

MIJN DREAMGIRLS

Yolanda fotografeert en regisseert, Madelon verzorgt jouw visagie en haarstyling, en Tess regelt alles daar omheen. We brengen allemaal ons eigen unieke talent in, en dat werkt perfect. Als een geoliede machine maken we jouw shoot tot een feestelijke gebeurtenis. Wij omringen je graag met positiviteit, persoonlijke aandacht en af en toe een scherpe grap waarmee we je prikkelen om jezelf te openen voor wat je te wachten staat: een fotoshoot waar jouw personality vanaf knalt.

Bloopers

Ook bij ons gaat het wel eens mis! Vooral als we een video van onszelf willen maken. 😉 Kijk maar… 

Yolanda

De kunst van fotografie zit niet in de techniek, maar in de menselijke verbinding. Hoe kun je het mooiste uit mensen halen in de korte tijd dat ze voor je lens staan? Mijn nieuwsgierigheid naar mensen en het beeld dat ik met ze kan maken maakt dat ik met een camera in mijn hand compleet mezelf kan zijn. En als ik dat kan, dan mag jij dat ook. Ik wil JOU zien, wie je bent, wat je drijft, wie je WILT en KUNT zijn. Je grotere ik. En dát is wat mij drijft: jou laten zien dat álles in je zit wat je nodig hebt om te worden wie je wilt zijn.

In 2002, na de geboorte van ons tweede kind, wist ik dat ik het anders wilde doen. Ik ging van een baan in loondienst naar ZZP’er in de fotografie. En kijk nu, hier ben ik: aan het roer van een bloeiende fotostudio. Een plek waar mensen hun ware kracht vinden. In overhemd, of lingerie. Alleen, met hun liefste, met hun kinderen of anderen die hen dierbaar zijn. IK ZIE (XI) jou, echt waar. En ik zie jouw potentie, zelfs als jij dat nog niet helemaal ziet.

Tess

Tess is onze duizendpoot. Van nature heeft ze veel gevoel voor styling, en op die manier is ze bij ons begonnen als fotografie-assistente. Maar ze heeft veel meer in haar mars. Ze belt, maakt prachtige grafische ontwerpen, pakt bestellingen in als echte cadeaus, maakt de lekkerste lunches en staat altijd open om nieuwe dingen te leren.

Tess zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt voor, tijdens en na je fotoshootexperience.

Madelon

Madelon is een master in het je op je gemak laten voelen, nog voordat je op de foto gaat. Ze tovert weerbarstige krullen om in glanzende lokken, en ziet in één oogopslag waar ze jou NOG mooier mee kan maken. Onze stijl is naturel glam. En dat past perfect bij iedere vrouw. De ene keer iets meer glam en de volgende keer meer ‘au naturel’. Ook mannen krijgen een touch up door Madelon.

Wij maken standaard een bakkie mega-bittere cacao voor haar klaar als ze komt werken. Je mag het ook proberen hoor, maar wij slaan ‘m zelf vaak over en zetten lekkere koffie of thee voor de rest.

ONTDEK HOE
MOOI JE BENT

Gun jezelf een cadeau

Het mooiste dat je jezelf kunt geven

Scroll naar boven