Fotografie verhalen

Verhalen

Hier deel ik inspirerende en boeiende verhalen achter mijn foto’s. Elk verhaal neemt je mee op een reis, van de eerste klik tot het eindresultaat, en onthult de magie en uitdagingen van het fotograferen. Ontdek de emoties, avonturen en bijzondere momenten die schuilgaan achter elke opname. Laat je meeslepen door de verhalen en ervaar de wereld door mijn ogen.

rode-lingerie-boudoir-fotoshoot

Wat te verwachten tijdens je eerste boudoir fotoshoot? Een complete gids.

Een boudoirshoot is een intieme en persoonlijke ervaring waarbij we je schoonheid en persoonlijkheid op een unieke manier vastleggen. Bij xifotografie begrijpen we dat de stap naar een boudoirshoot spannend kan zijn, vooral als het je eerste keer is. Daarom hebben we deze beschrijving gemaakt om je te helpen begrijpen wat je kunt verwachten en hoe je je optimaal kunt voorbereiden. Of je nu 30 of 60 jaar oud bent, een boudoirshoot is een prachtige ervaring zijn die je zelfbeeld versterkt en je een blijvende herinnering geeft.

Lees verder »

Ik ga jou helemaal niks vertellen

Jij bepaalt jouw branding en jouw manier van zaken doen. Ik hoor heel graag hoe jij het aanpakt, wat jouw specifieke manieren zijn en welke tools en assets jij in huis hebt. Als jij altijd in een t-shirt loopt, dan ga je toch niet in een strak gestreken overhemd op de foto? Nee, dan maken we tof beeld met dat t-shirt. En als je een kleurrijk persoon bent, dan stemmen we af met welke kleuren jij het beste tot je recht komt. Hoe brengen we jouw persoonlijkheid in beeld, en hoe kunnen we ervoor zorgen dat dit volledig past bij jouw zakelijke verschijning, jouw branding?

Lees verder »
Fotograaf-xifotografie-blog-week26

Waarom kiezen voor xifotografie?

In de wereld van fotografie zijn er veel takken van sport. De ene fotograaf is de andere niet. Mensen denken als eerste dat je huwelijken fotografeert als je zegt dat je fotograaf bent. Maar dat is nou net niet waar ik voor heb gekozen. Mijn mojo vind ik in kleine shoots, met 1 of twee personen, of maximaal 1 gezin. Er is op deze manier veel meer aandacht voor detail mogelijk, en de shoots zijn veel persoonlijker dan wanneer er heel veel tegelijk gebeurt.

Lees verder »
boudoir fotoshoot vrouw trots

Wat is Boudoirfotografie?

Een boudoirshoot is een classy shoot waarbij we jou vieren. Je sensualiteit en – vrouwelijke – vormen zijn de basis voor een serie foto’s waar je zelf van onder de indruk zult zijn.

Een ‘boudoir’ was in de 18e eeuw een vertrek dat dienst deed als kleed- en wasruimte voor de vrouw des huizes. Het was vaak een met smaak ingerichte kamer waar de vrouw zich even terug kon trekken.

De term boudoirfotografie komt daar vandaan. Het is bij ons een shoot waarbij je op je mooist (in a natural way) wordt opgemaakt. Je haar wordt gestyled en tijdens de shoot leggen we je vast in je mooiste kleding en lingerie.

Lees verder »
kunstfoto jonge vrouw met hoed

Doen waar je gelukkig van wordt

Doen waar je gelukkig van wordt Ik hoop dat dit voor jou geldt. Het is zeker niet vanzelfsprekend. Hoeveel mensen zitten niet op een plek waar ze eigenlijk nooit over nadenken. Maar als je de vraag stelt: Doe jij waar je gelukkig van wordt? Dan is het antwoord best vaak: Nee, maar ik verdien er wel mijn geld mee. Dat is toch best gek? Ik heb juristen, verpleegkundigen, dieetcoaches, juffen, caissières, advocaten, administratief medewerksters en bedrijfseigenaren in de studio gehad die zielsgelukkig werden van hun werk. Maar net zoveel mensen met vergelijkbare functies die het liefst VANDAAG iets anders zouden willen doen.

Lees verder »

Waarom ben ik fotograaf?

Twintig jaar geleden begon ik, met een cursus fotografie op zak, met fotograferen. Ik startte met wat kleine opdrachtjes voor buren, familie en vrienden. Holy moly, wat leuk. Ik wil hier meer mee. Ik schreef me in voor de fotovakschool, en volgde bijna tegelijkertijd trainingen bij de Fotoacademie (twee verschillende opleidingen, heeeeel verschillend in opbouw). Techniek en creativiteit kwamen samen. Een kennis maakte mijn eerste website, en later mijn tweede. De buren, familie en vrienden stuurden steeds nieuwe klanten naar me toe en het balletje ging langzaam rollen. Ik deed wat ik het liefste deed, en had ook nog tijd om met mijn twee kleine kinderen naar de speeltuin te gaan. De avonduren vulde ik met leren Photoshoppen en Youtube filmpjes kijken.

Lees verder »

GUN JEZELF DEZE BELEVING!

"Ontdek hoe mooi je bent"

Scroll naar boven
×
Hi,

Klik op onderstaand contact om je vraag te stellen

× Chat met ons