Fotografie verhalen

Verhalen

Hier deel ik inspirerende en boeiende verhalen achter mijn foto’s. Elk verhaal neemt je mee op een reis, van de eerste klik tot het eindresultaat, en onthult de magie en uitdagingen van het fotograferen. Ontdek de emoties, avonturen en bijzondere momenten die schuilgaan achter elke opname. Laat je meeslepen door de verhalen en ervaar de wereld door mijn ogen.

Wat is Boudoirfotografie?

Een boudoirshoot is een classy shoot waarbij we jou vieren. Je sensualiteit en – vrouwelijke – vormen zijn de basis voor een serie foto’s waar je zelf van onder de indruk zult zijn.

Een ‘boudoir’ was in de 18e eeuw een vertrek dat dienst deed als kleed- en wasruimte voor de vrouw des huizes. Het was vaak een met smaak ingerichte kamer waar de vrouw zich even terug kon trekken.

De term boudoirfotografie komt daar vandaan. Het is bij ons een shoot waarbij je op je mooist (in a natural way) wordt opgemaakt. Je haar wordt gestyled en tijdens de shoot leggen we je vast in je mooiste kleding en lingerie.

Lees verder »

Waarom ben ik fotograaf?

Twintig jaar geleden begon ik, met een cursus fotografie op zak, met fotograferen. Ik startte met wat kleine opdrachtjes voor buren, familie en vrienden. Holy moly, wat leuk. Ik wil hier meer mee. Ik schreef me in voor de fotovakschool, en volgde bijna tegelijkertijd trainingen bij de Fotoacademie (twee verschillende opleidingen, heeeeel verschillend in opbouw). Techniek en creativiteit kwamen samen. Een kennis maakte mijn eerste website, en later mijn tweede. De buren, familie en vrienden stuurden steeds nieuwe klanten naar me toe en het balletje ging langzaam rollen. Ik deed wat ik het liefste deed, en had ook nog tijd om met mijn twee kleine kinderen naar de speeltuin te gaan. De avonduren vulde ik met leren Photoshoppen en Youtube filmpjes kijken.

Lees verder »

GUN JEZELF DEZE BELEVING!

"Ontdek hoe mooi je bent

Scroll naar boven