Doe je mee met de 40 over 40 campagne die wij in 2024 draaien?

ROCK YOUR AGE

Vier jezelf vanaf vandaag

ROCK YOUR AGE

Ik fotografeer 40 vrouwen in 2024 voor mijn campagne ‘ROCK YOUR AGE’ en ik zou het fantastisch vinden als jij een van de deelnemers bent.

Voor deze campagne zoeken wij 40 vrouwen (van 25 jaar en ouder) om deel uit te maken van deze ROCK YOUR AGE campagne. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit, en dat je dat aan alle kanten uitstraalt. De jaren staan je goed, no matter what age you are!

Laten we connecten en dan bepalen we samen hoe we jouw ROCK YOUR AGE shoot gaan vormgeven.

GUN JEZELF DEZE BELEVING EN ONTDEK HOE MOOI JE BENT!

"In three words
changed my life"

SHE REMEMBERED WHO SHE WAS, AND THE GAME CHANGED

 • We helpen je met het samenstellen van de perfecte garderobe voor jouw ROCK YOUR AGE fotoshoot experience.
 • Je ontvangt vooraf een PDF met stylingtips, samengesteld door een kledingstylist.
 • Je make-up en haarstyling zijn all-inclusive. Nog voordat je op de foto gaat voel je je al op je allermooist. (Waarde € 395)
 • Een -specially for you designed- fotoshoot van anderhalf uur in onze studio (Waarde € 495)
 • Je ontvangt maar liefst een bonus van €300 om te besteden aan jouw unieke wall-art of foliobox collectie.
 • Je krijgt een pagina in ons ROCK YOUR AGE magazine dat we zullen gaan vormgeven aan het eind van de campagne.
 • De bijzondere reveal in onze mini-bioscoop, waarna we jouw unieke wall-art en/of foliobox gaan samenstellen.

Wat krijg je:

DE TOTALE WAARDE VAN DEZE ERVARING IS € 1190,-

You will get body confidence for free, take it home and enjoy forever.

DIT KAN JIJ OOK GAAN ERVAREN IN 2024

Niemand is nog jong na veertig jaar, maar je kunt op elke leeftijd onweerstaanbaar zijn.

Hoe gaat het in zijn werk:

01

STAP 1
Je neemt contact op via het contactformulier en vertelt ons waarom je graag wilt deelnemen. Als wij jou selecteren voor dit project nemen wij hierover contact op om jouw ROCK YOUR AGE ervaring in te plannen. Het is een unieke manier om jouw verhaal te vertellen en dmv prachtige portretten jouw persoonlijke story te delen met alle mensen die van je houden. Geniet van de ervaring en pak deze kans voor meer zelfliefde en zelfvertrouwen

02

STAP 2
Op de dag van jouw fotoshootexperience leggen we je eerst in de watten tijdens de professionele haarstyling en make-up sessie. Je krijgt een kop koffie, thee en wat lekkers en je ziet er schitterend uit en je voelt je fantastisch. Daarna duiken we de fotostudio en en begeleiden we jou naar een serie portretten waar je altijd al van gedroomd hebt.

03

STAP 3
Direct na jouw experience (je krijgt een lichte lunch en een drankje tijdens het wachten) maken we een supersnelle selectie van de allermooiste beelden waarop je jouw kracht en persoonlijkheid volledig tot expressie ziet komen. Je krijgt een presentatie van de portretten in onze mini-bioscoop (waar de tissues voor je klaar staan) en je stelt jouw wall-art samen. Ook kies je of en welke foliobox je graag wilt hebben als prachtige en krachtige herinnering aan deze beleving.

04

STAP 4 
Wij maken een (digitaal) ROCK YOUR AGE magazine met alle sterke vrouwen die zich hebben opgegeven voor dit prachtige project. Wij delen jouw verhaal met liefde op onze social media en je kunt jezelf vanaf dit moment voor altijd vieren dmv de prachtige luxe wall-art aan je muur. Het is DE MANIER om jezelf in de spotlight te zetten en nooit meer te vergeten wat je waard bent.

Vertel je verhaal met jouw mooiste portret, en deel het met iedereen die je lief is.

Wie ik ben en waarom ik deze missie heb

Yolanda Broekhuizen

Hoe kwam je erbij om Boudoir fotoshoots te gaan doen? wordt mij wel eens gevraagd. Zoals met zoveel dingen: ik ben er gewoon aan begonnen. Neus dicht en springen. Het leek mij fantastisch om de mooie zachte vrouwenvormen in beeld te brengen. En wat blijkt: Boudoirshoots zijn de meest krachtige shoots die wij vrouwen kunnen bieden. Het is bijzonder om te ontdekken dat vrouwen soms niet meer nodig hebben dan iemand die ze even een spiegel voorhoudt en laat zien dat ze FREAKING geweldig zijn.

Wij vrouwen zijn soms MASTER in het benoemen van wat er niet is. Maar als je gaat zien wat er allemaal WEL is, dan verandert alles. Je staat anders in je schoenen nadat je een boudoirshoot hebt gedaan.  En je ontdekt dat je precies perfect bent zoals je bent. Het allermooiste is dat je naar huis gaat met het bewijs ervan. En dat kun je er dus altijd weer bij pakken als je ‘het’ even niet voelt. 

In no time weet jij je weer goed te voelen. En dat gunnen wij natuurlijk iedere vrouw die wel eens aan zichzelf twijfelt. 

Wat zit er in het pakket?

Het pakket is zeer uitgebreid en je gaat een fantastische ervaring beleven die je nooit meer vergeet! Gun jij jezelf deze beleving?

Iedere klant krijgt een gratis fotoshoot-ontwerpadvies waarbij je bespreken HOE JIJ het beste tot je recht komt in de portretten. We kunnen dit telefonisch doen, maar je bent ook welkom om onze studio met eigen ogen te komen bekijken. We showen je de mogelijkheden en jij kiest wat bij jou past. We drinken een kop koffie en willen graag weten waar je van droomt, zodat we de beste versie van jou kunnen laten terugkomen in een unieke wall-art collectie en/of foliobox. Wat definieert jou? Je krijgt de kans om een indruk te krijgen wat jouw droomshoot nou precies inhoudt.

Op de dag van jouw experience zorgen we ervoor dat jouw make-up perfect past bij de uitstraling waar jij van droomt. De make-up artist benadrukt jouw natural beauty tijdens het uur dat je bij haar in de stoel zit. Kom naar de shoot met een fris gezicht (no make-up, only your most favorite daycare) en ontspan tijdens jouw verwenmomentje.

It is going to make you SMILE!

Maak je geen zorgen: ook jij bent fotogeniek. Met mijn begeleiding creëren we voor iedereen een unieke fotoshoot-ervaring. Je hoeft je niet druk te maken over poses of gezichtsuitdrukkingen. We laten je zien en voelen dat ook jij een prima fotomodel bent. Laat dat maar aan ons over.

Het enige dat jij hoef te doen is RELAXEN. Onstpan je spieren, geniet van het moment. It is all about you, en voel je volledig ontzorgd. Met onze ervaring lukt het altijd om je comfortabel voor de camera te laten voelen. Het is een vak dat wij beheersen. We coachen je, zodat ook jij prachtig op beeld staat.

Na de shoot nemen we één voor één jouw allermooiste portretten door. We stellen een wall-art collectie samen en beslissen wat voor jou de beste manier is om jezelf te vieren. Heb je een mooie muur in huis waarop de portretten prachtig tot zijn recht komen? Kun je iemand verrassen met een kunstwerk voor aan de muur? En ga je dagelijks genieten van jouw mooie spiegelbeeld met een wall-art voor boven je bed? De rest van de portretten kan in een luxe houten of (vegan) lederen box, die je bewaart op een plek waar je regelmatig langs loopt. Zo kun je jezelf regelmatig trakteren op een zelfvertrouwenboost.

Je prachtige box en/of wall-art zijn klaar. We maken een afhaalafspraak en je krijgt de tijd om jouw mooie bestelling uitgebreid te bewonderen. We nemen er nog een kop koffie bij en genieten samen nog even na van jouw fotoshoot-experience.

Waarom zou ik meedoen aan deze fotoshoot-experience?

 • Omdat deze ervaring een blijvend positieve indruk op je gaat maken
 • Het is belangrijk dat jij als vrouw durft uit te stralen dat je trots bent op wie je bent en hoe je eruit ziet. Deze boodschap geef je graag aan de volgende generatie door.
 • Om te leren dat je jezelf volledig mag omarmen
 • Om andere vrouwen te inspireren dat zelfliefde een groot goed is
 • Zodat je altijd een positief gevoel over jezelf kunt tanken: je hoeft alleen je portretten er maar bij te pakken
 • Om een blijvende herinnering te maken voor al je geliefden
 • Om een nieuw gevoel van zelfvertrouwen te unlocken
 • Om jezelf te vieren, nu!

DE TOTALE WAARDE VAN DEZE ERVARING IS € 1190,-

Zij gingen je voor

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over deze shoot, wil je meer informatie? Misschien staat het antwoord bij onze veel gestelde vragen, maar stuur gerust een bericht. 

De studio ligt op een klein bedrijventerrein vlakbij de tv-studio’s in Aalsmeer. Het adres is Burgemeester Hoffscholteweg 3-16 (vul ajb het HELE nummer in in je navigatie, mét de toevoeging na het streepje), 1431DN Aalsmeer. 

Voordat je bij ons een shoot boekt hebben we al kennis met elkaar gemaakt. Je bent bij ons langs geweest, of we hebben elkaar aan de telefoon gesproken. Tijdens dat gesprek leggen we je uit wat je kunt verwachten, en wat je nodig hebt voor een fotoshoot. Je krijgt ook nog een stijlgids met handige tips, dus je weet precies wat je in je tas kunt stoppen op de dag van jouw shoot.

Gun jij jezelf deze all-inclusieve zelfvertrouwenboost?

Dit is geen kant-en-klaar fotoshoot waarbij iedereen met dezelfde foto’s naar huis gaat. Wij bieden een op maat gemaakte beleving – inclusief professionele visagie en haarstyling – die volledig bij jou en je persoonlijkheid past. Je gaat jezelf zien zoals je nooit eerder hebt gezien.

Voordat je bij ons in de studio staat hebben wij elkaar al leren kennen en weten we wat wij voor jou kunnen betekenen. Je hebt een moodboard voorbereid, je weet wat je mee moet nemen, en je bent klaar voor jouw exclusieve shootbeleving. Je bent een dagdeel onze gast en we leggen je volledig in de watten. Het enige wat jou te doen staat is relaxen voor onze camera en genieten van alle aandacht die je krijgt. Na jouw shoot verzorgen wij een lichte lunch of snack, zodat wij ondertussen jouw reveal kunnen voorbereiden. Je gaat je meest fantastische zelf op het grote doek terugzien in onze mini-bioscoop. Deze superfijne shootbeleving is 395 euro, exclusief producten. 

Een digitale foto incl print (die eruitziet als een klein schilderij van jou) kost 250 euro, en luxe bewaarboxen zijn verkrijgbaar vanaf 1100. De meest fantastische manier om iedere dag aan jouw schoonheid te worden herinnerd is natuurlijk een wall-art. Die zijn verkrijgbaar vanaf 1200 euro. Wat je bestelt is helemaal aan jou. Jij verdient het allermooiste. Mooie luxe prints in een exclusieve foliobox en kunst aan de muur met jou in de hoofdrol.

De betaling voor de shoot zelf wordt in één keer voldaan, zo snel mogelijk na het boeken van jouw shoot. Wij houden de datum dan direct voor je vrij. De producten kun je in termijnen betalen.

Elke vrouw wil zich mooi voelen. En als er momenten zijn waarop je daarover twijfelt kan een boudoirshoot jou weer met beide benen op de grond zetten. Je gaat jezelf zó mooi vinden dat je trots rechtop gaat lopen. 

Een boudoirshoot gaat over goed in je vel zitten, je schoonheid omarmen en het herontdekken van je vrouwelijke kracht. 

Wij zijn er trots op dat vrouwen na lange tijd ons nog steeds berichten sturen dat ze na het zien van hun foto’s IEDERE keer weer terug kunnen pakken op dat krachtige gevoel wat ze na hun fotoshoot voelden. 

Dus als je af en toe een boost in zelfvertrouwen en zelfliefde kunt gebruiken: dan is een boudoirshoot zeker iets voor jou!

Jazeker, op het terrein kun je gratis – pal voor onze deur- parkeren. Zet je auto in één van de vakken die bij de studio horen, dan krijgen we geen ruzie met de buren 🙂

Wij vinden het gezellig als je maximaal één iemand extra meeneemt. Maar dan is het misschien nog leuker om diegene ook gelijk een shootbeleving te laten ervaren. Neem even contact op als dit je wens is.

Tijdens de reveal laten we jou zowel zwartwit als kleurenfoto’s zien. Je kunt kiezen welke foto je in kleur of juist zwartwit wilt hebben. Als je besloten hebt welke foto’s we voor je kunnen uitwerken gaan we daar direct mee aan de slag. Na betaling van de gehele bestelling (dus als je in termijnen betaalt: na de laatste betaling) krijg je jouw Fine-Art foto’s als kleine kunstwerken geleverd in een dikke passepartout. De meesten kiezen voor een luxe vegan lederen, of houten bewaarbox. Bij jouw box krijg je een USB of een speciale kaart waarop de kleine digitalen van de door jou bestelde foto’s staan. Je kunt kleine prints maken, en de foto’s op je telefoon of computer bewaren.

Prima toch? Op geen enkele van onze foto’s zie je een professioneel model. Het zijn allemaal mensen zoals jij en ik. Wij krijgen het voor elkaar om met iedereen prachtige beelden te maken. Met 20 jaar ervaring mag je dat wel van Yolanda verwachten. Voordat je op de foto gaat hebben we al kennis gemaakt, en op de dag van jouw shoot krijg je voldoende tijd om even te wennen. We drinken samen wat en daarna ga je de visagie in. De shoot zelf verloopt altijd heel ontspannen, en we lachen wat af. Dus je hoeft je helemaal niet druk te maken.
Supertof dat je bij ons een shoot wilt komen doen. We verwijzen je graag naar ons contactformulier waarop je kunt aangeven wat voor shoot je wilt ervaren. 
 
Daarna nemen we contact met je op, omdat we je graag willen leren kennen. In dat gesprek kun je aangeven wat je wensen zijn en kun je natuurlijk alle vragen stellen die je nog voor ons hebt. Wij zorgen er altijd voor dat je goed voorbereid bent op een shoot, en je krijgt van ons na je boeking een PDF met tips en de mogelijkheid om een eigen moodboard samen te stellen. Dit zorgt er altijd voor dat wij precies weten wat we voor jou kunnen betekenen, en dat JIJ tenslotte supertrots bent op het resultaat.

Je leeftijd verbergen, is je herinneringen uitvlakken.

Ik fotografeer 40 vrouwen in 2024 voor mijn campagne ‘ROCK YOUR AGE’ en ik zou het fantastisch vinden als jij een van de deelnemers bent. Laten we connecten en dan bepalen we samen hoe we jouw ROCK YOUR AGE shoot gaan vormgeven.

Ik doe het!

Ik ga mij inschrijven voor deze unieke ervaring en vier mezelf vanaf vandaag

Scroll naar boven